Met je neus in een boek

gaat er een wereld voor je open.

Hoepel op, landrotten!

 

Ingrid en Dieter Schubert
~Woeste Willem

Kinderboek van de week: Een vriendje voor altijd

Denkbeeldige vriendjes: met een beetje geluk, een tikkeltje magie en wat elektriciteit op het juiste moment, rollen ze zo je leven binnen. Mattie in ieder geval wel. Hij is een uitstekend denkbeeldig vriendje en doet alles met je waar je zin in hebt.

Lees meer

Kinderboek van de week: Pax

Pax is een prachtig jeugdboek waarin onvoorwaardelijke vriendschap tussen een vos en “zijn jongen” zorgen voor een ontroerend verhaal.

Lees meer

Kinderboek van de week: De wereld van de Gorgels

De Gorgels, wie kent ze niet? De liefhebbers van deze kleine, pluizige bolletjes kunnen hun hart ophalen: vanaf heden is er een heus prentenboek verkrijgbaar over deze kleine, bijna onzichtbare vriendjes: De wereld van de Gorgels. Joebelabambam!

Lees meer

Kinderboek: Vlo en Stiekel

Vanaf de cover kijkt een ondersteboven bungelend hottentotje met roodpiekhaar je stralend aan. Daar doe je dus niets tegen... Nog vóórdat er een blik op de flaptekst geworpen is, zit dit boek al in de tas. Hier zijn Vlo en Stiekel. Floris is een scharminkelig, niet al...

Lees meer

Kinderboek van de week: Bosch

Dit prentenboek is een avontuurlijk exemplaar. Het neemt je zonder woorden mee in de vreemde wereld van Jheronimus Bosch. De omgeving die The-Tjong Khing tevoorschijn tovert is gebaseerd op deze merkwaardige schilderingen.

Lees meer