Heksje & Willem

Heksje & Willem somoiso hanneke van der meer app media ukkie award

Heksje & WillemCinekid_Applap_approved@120Media-ukkie-awardHeksje & Willem is een interactief prentenboekje met een fantasierijk thema. Het is leuk om te ontdekken wie Heksje wakker houdt, maar vooral: waarom? Lief verhaal over vriendschap en een verre reis in een sprookjesachtige sfeer.

Heksje & Willem heeft de Media Ukkie Award 2015 gewonnen en werd door Apple uitgelicht in de App Store. Daarnaast is Heksje & Willem AppLab approved door de Cinekid Foundation. Heksje & Willem is door de Cinekid Foundation opgenomen in Cinekid AppLab omdat ze toegevoegde waarde heeft in de ontwikkeling van kinderen. Een korte samenvatting van de recensie op Cinekid:

“Heksje & Willem is een mooi getekend, interactief prentenboek van schrijfster Hanneke van der Meer. Het verhaal gaat over de kleine Heksje die tijdens haar slaap wordt gewekt door een reus. Samen gaan zij in de nacht op stap naar een magische plek.

Het verhaal wordt met een aangename stem voorgelezen en tijdens het voorlezen is in het rood aangegeven bij welke zin de verteller precies is. Hierdoor kunnen kinderen hun eerste stappen zetten in het leren meelezen. Daarnaast is er op elke pagina een interactief element toegevoegd waarmee de prenten kunnen worden bewogen. Kinderen worden hiermee betrokken in het verhaal.”

 

Download

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *