loopimalLoopimal is een appje waarmee de kleinste kindjes (én de grotere… en zelfs vaders en moeders!) aan de slag kunnen met het bouwen van muziekloops.

Met deze app zijn er eindeloze mogelijkheden om muziek te componeren. Er zijn zes dieren (vogel, beer, app, inktvis, varken en een luiaard) die allemaal een eigen basisloop hebben. Door een balkje aan de onderkant te vullen met blokjes (je kunt kiezen uit vijf soorten) maken de dieren geluiden die in de basisloop passen. Daarnaast doen alle dieren heerlijk sullige dansjes op de muziek die je maakt.

Op zoek naar meer uitdaging?
Je kunt op de grote ‘plus’ bovenin de app drukken. Er verschijnt een splitscreen met twee of vier dieren naar keuze. Door hun geluiden met elkaar te combineren, maar je nog leukere muziek! Je kunt echt eindeloos variëren in deze modus!

Gebruiksgemak
100 punten voor Loopimal! Kinderen hebben geen uitleg nodig, de app is volledig intuïtief te gebruiken. Naast het optimale gebruiksgemak is de vormgeving van deze app ontzettend goed aangepakt. Zachte kleuren en koddige figuren met een vleugje humor. Ze dansen en bewegen zo grappig dat kindjes er hard om moeten lachen!

Loopimal viel bij ons heel erg in de smaak. Misschien vermoed je dat dit een zelfde soort app is als Toca Band, maar Loopimal biedt toch een heel ander scala aan mogelijkheden. Wij tippen ‘m!

 

Loopimal
€2,99
App Store >