Aadje is een klein piraatje. Hij woont op een schip met 10 grote piraten die hem leren zwemmen, eten, en één keer per jaar in bad stoppen. 

Aadje Piraatje

Dit boek bevat vijf verhalen op rijm. Het ritme deint lekker en maakt het boek vlot leesbaar. De verhalen hebben precies de goede lengte om de aandacht van kleine kinderen vast te houden. Iets grotere kinderen lezen makkelijk alle verhalen in één keer. Op iedere pagina vind je elementen die herhaald worden, zoals een klein versje en een zeemeeuw. Zoeken naar beeld dat telkens terugkeert is bij jonge kinderen altijd een succes.

De verhalen én illustraties zitten vol humor. Aadje Piraatje is een boek dat ouders en kinderen lachend uitlezen. Naar de piraten kun je overigens blijven kijken: prachtige karakters die hun namen eer aan doen. Het mooiste detail: de piratentanden. Zelden zagen we zulke mooie gebitten voorbij komen.

(Ook) verliefd geworden op Aadje? Kijk dan ook eens naar Aadje Piraatje in gevaar.

Aadje Piraatje
Auteur: Marjet Huiberts
Illustraties: Sieb Posthuma
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
ISBN: 9789025744687
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep
Prijs: €14,95

aadje binnenkant 1 aadje binnenkant 2