Noa’s Sterren

Noa's sterren app somoiso hanneke van der meer media ukkie award

Noa's SterrenMedia-ukkie-award Cinekid_Applap_approved@120Midden in de nacht vliegt er een elfje tussen de sterren. Een klunzig elfje, want ze laat alle sterren uit de lucht vallen! Wat nu? Gelukkig is er een klein meisje dat de sterren vindt en verzamelt. Dat is Noa.

‘Noa’s Sterren’ bevat een heleboel elementen die kunnen worden aangeraakt en heeft een spel-element dat geschikt is voor kindjes vanaf 3 jaar. Een fantasierijk verhaaltje om door kinderen zelf gelezen te worden of samen met hun ouders. Deze app is de trotse winnaar van de Media Ukkie Award 2014! Daarnaast is Noa’s Sterren Cinekid AppLab approved, wat betekent dat de Cinekid Foundation deze app een waardevolle toevoeging vindt aan de ontwikkeling van kinderen. De recensie van Cinekid:

‘Noa’s sterren is een interactief prentenverhaal met knutselopdrachten. De app is mooi getekend en de verteller vertelt het verhaal met een aangename stem. Tijdens het verhaal zijn er ook verschillende opdrachtjes om te doen om de belevenissen van Noa verder te vervolgen en alle sterren weer in de hemel te brengen. Is dit gelukt? Dan lees je het verhaal uit.

Een leuke verrassing aan het einde van het verhaal is dat er vier verschillende offline knutselopdrachten zijn die op het verhaal gebaseerd zijn. Taal en creativiteit worden op deze manier gestimuleerd. Deze app is zelfstandig goed te spelen, maar ook leuk onder begeleiding.’

 

Download

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *