App update professor staalProfessor Staal heeft al een heleboel harten gestolen. Zowel door zijn verschijning in boekvorm, als in zijn eigen app. Veel complimenten kreeg de Professor. Én een klacht.

Een klacht? Ja. Een echte, heuse klacht. We hebben hem zelfs meerdere keren binnen gekregen: de app van de Professor is zó leuk… En véél te snel voorbij! Tja. Dat konden we alleen maar beamen. De speelduur van de app was niet heel lang. Gelukkig waren we al vanaf het begin van plan om de app van de professor uit te breiden.

Meer Staal
Nu ís er meer Professor! De app heeft een prachtige update gekregen, die ervoor zorgt dat je de malle professor langer kunt helpen met het bouwen van zijn ballon. In spelvorm, uiteraard. Met deze update worden nu ook het geheugen en gehoor van de kindjes aangesproken. De update is helemaal gratis, dus als je de app al hebt, hoef je alleen maar even op ‘update’ te klikken.

Nog geen Staal op je tablet of iPhone?
Download ‘m hier voor nog geen euro.

Probeer ‘m gauw uit!