De Kinderboekenweek gaat bijna van start! En dat willen we vieren met alle kinderen van Nederland! Daarom maakte Somoiso het interactieve prentenboekje ‘Kleine Beestje’. En geeft ‘m gratis weg!

Kleine Beestje
Het Kleine Beestje is een beetje alleen. En dat vindt hij maar niks! Daarom nodigt hij alle bosbewoners uit voor een feestje. Aan de voorbereidingen zal het niet liggen, maar zullen alle vriendjes wel komen?

Iedereen mag ‘m lezen!
Kleine Beestje is een klein appje voor kinderen tot 6 jaar. Een lief appje met een feestelijk thema. Helemaal aansluitend bij het grote feest van de Kinderboekenweek! Iedereen mag ‘m downloaden. En delen met anderen! Want we vinden het heel erg leuk als alle kinderen in Nederland met ons mee lezen!

Klik hier om Kleine Beestje te downloaden.

Somoiso?
Ja. Somoiso! Bedenkt, schrijft, kriebelt, krabbelt, verft en tekent. En publiceert. Kinderboekjes. Interactieve boekjes, voor op je iPad, maar ook papieren boeken, om lekker te lezen in bed of op de bank. Somoiso bestaat sinds 2012 en maakt boekjes voor de kleinste kindjes uit pure liefde 🙂 Kijk maar eens op de app-pagina en in de shop