kleine draak coverKleine draak is een heel stoere draak. Hij kan al een heleboel zelf. Vliegen. Vuurspugen. Zijn moeder vindt dat Kleine Draak nu wel eens groot genoeg is om ook heel verschrikkelijk te zijn.

Verschrikkelijk zijn moet je leren door te oefenen. En daar hebben draken een heel handig trucje voor. Je zoekt een mensenkind! Want kinderen zijn namelijk bang voor draken. Dus gaat mama op zoek naar een kindje voor Kleine Draak. Maar… hoe kan dat nou? Dit kind doet helemaal niet wat hij hoort te doen! De draken proberen van alles, maar bang? Dat is dit mensenkind helemaal niet…

Lief en hartverwarmend verhaal over groter worden, herkenbare kinderangsten en een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een draakje en een kind. Het verhaal is mooi geïllustreerd: de tekeningen zijn sfeervol en er zitten veel mooie en leuke details in, je kunt er uren naar kijken. Net als de Lotje-boeken van Lieve Baeten is ook dit een boek dat kinderen geweldig zullen vinden.

Auteur: Lieve Baeten
Illustraties: Lieve Baeten
Uitgever: Manteau Jeugd
Prijs: €15,99
ISBN: 9789022326466

Leeftijd: tot ca. 7 jaar

kleine draak

 

kleine draak

 

kleine draak