Survivalgids voor nieuwe ouders in de schooljungle.

Moeder van Jip (2):

‘Het ziet er gelikt uit, zonder dat het te druk is.’

Moeder van Madelein (2,5):

‘Mooi vormgegeven, fijne kleuren, handig met praktische tips, checklist en links!’

Vader van Roos (3,5):

‘Brengen, ophalen, overblijven, luizenzakken en speelgoeddagen… wat een hoop informatie!’

Met de app ‘Naar School’ slingert iedere ouder moeiteloos door de schooljungle.

Wat moet je allemaal weten als je kindje zich in het kleuterleven stort? En wat leer je allemaal vanzelf? De belangrijkste tip geven we nu vast weg: maak je niet druk. Je kind vindt het namelijk geweldig om naar de kleuterschool te gaan. Zélfs als jij de eerste keer vergeet gymschoentjes mee te geven of niet weet wanneer het speelgoeddag is.

Een beetje expert… maar niet teveel.

Dus? Je kunt je wel strategisch voorbereiden. Op kleuters. Op luizenzakken. Op thema’s en knutselwerkjes. De grondbeginselen van het kleuterdom vind je in de app ‘Naar school’. We maken geen expert van je, maar je bent wel lekker voorbereid als je kind eindelijk ‘voor het echie’ naar school mag. En dat maakt zowel papa en mama als kleuter relaxed op de eerste schooldag. En op al die dagen die daarop volgen.

'Naar school' is verkrijgbaar in de App Store

‘Naar School is verkrijgbaar in de App Store. Momenteel werkt deze app alleen op iOS. Binnenkort zal ‘Naar School’ ook voor Android verschijnen. Hou deze site in de gaten, of like ons op Facebook, volg ons op Twitter of – nog makkelijker – schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

Voor de pers:

Info + Persbeelden

Informatie nodig? Of beeldmateriaal? Download hier de perskit van de app ‘Naar School’. De beelden + informatie mogen gebruikt worden in alle media. Graag ontvangen we een linkje of PDF van het medium waarin een berichtje over ‘Naar School’ verschenen is.

Wanneer je meer info wilt, of beelden nodig hebt die aan specifieke eisen voldoen, kun je contact opnemen door het formulier aan de rechterkant in te vullen.

Meer info of beeld nodig?

14 + 13 =