Veertien mei. Moederdag. O-nee! Nú al? Maar dat duurde toch nog een paar weken? Mooi niet. En als doorwinterde papa zit je nu toch even met de handen in het haar, want je moest écht nog met je kleine een mooi cadeautje voor mama maken.

Geen tijd meer om te shoppen. Te laat om iets online te bestellen en heel veel knutseltijd is er ook niet meer over… maar je kunt niet met lege handen verschijnen op moederdag. Geen zorgen. Je hebt de oplossing gevonden. Die waar je de deur niet voor uit hoeft én die alleen maar win-win-win biedt:

  1. knutselen met je kind
  2. een zelfgemaakt moederdagcadeau
  3. je ongeschonden ‘de-vader-die-overal-aan-denkt’ reputatie

En echt waar, dit regel je in vijf minuten. Nouja, én een kwartiertje krabbelen met zoon/dochter. Lintje erom, kopje thee erbij en moederdag is gered. Dit is ‘m. En onderaan deze pagina kun je ‘m downloaden: De Moederdagkrant.

moederdag cadeau gratis print krant papa vader moederdag cadeau gratis print krant papa vader

 

 

moederdag cadeau gratis print krant papa vader

Download!