Een ijzersterk prentenboek (€7,95) + app van Staal (€0,99).

Bestel het boek of download de app >

Professor Staal is een rare man. Hij houdt nergens van. Nouja. Van één ding dan: staal. De mensen vinden de professor maar een vreemde vogel. Ze lachen soms om hem. En om zijn rare projecten. Maar op een dag doet professor Staal iedereen versteld staan…

‘De tekeningen zijn een feestje om naar te kijken!’

Tiny van Dorp

‘Wat een leuk boek!
Alweer!’

Tamara Scholten

‘Mam, zullen we nog één keer van Professor Staal lezen?’

Isin Overhorst

Het rare verhaal van professor Staal is het derde prentenboek van Hanneke van der Meer. Ze schreef, en schreef, en illustreerde en zodoende rolde dit malle verhaal van de pers.

Het verhaal is een beetje raar. En waar… nouja, bijna. In een boek is alles waar. Toch? Natuur en wetenschap worden naadloos samengevoegd in een ontroerend verhaal over een professor die een voorliefde heeft voor staal. Hij kan echter niet zonder natuur, wil hij zijn technische hoogvliegertjes van de grond krijgen. Meng dit alles met een gezonde dosis volharding… en er ligt een wolk van een boek voor je neus.

 Professor Staal in de App Store.

Meer van deze malle professor? Speel de app >

App van Professor Staal

Wat is er nou leuker dan een prentenboek? O, ja: een prentenboek én een app! We hebben een geweldig grappige spin-off gemaakt van Het rare verhaal van Professor Staal waar je lekker mee kunt aanrommelen. Help professor Staal een handje, want hij kan zijn krankzinnige idee natuurlijk niet helemaal in zijn eentje uitvoeren.

Trek de professor eens aan z'n snor

De app van Professor Staal is nu te vinden in de App Store voor maar €0,99.