Thuisblijven, we moeten het er allemaal maar mee doen. Hoewel het natuurlijk gezellig is, met z’n allen thuis, is het ook druk en duren sommige dagen best lang. Je hebt alle puzzels die in de kast liggen al twee keer gemaakt met je kinderen, op de Duplo zijn jullie inmiddels een beetje uitgekeken en de boeken in de kast heb je allemaal al meerdere keren gelezen. Wat nu?

Wij hadden een superleuk idee: we bieden alle gezinnen die noodgedwongen thuis moeten blijven, onze boeken aan voor een minimaal bedrag. We maakten setjes die je hier voor een knikker en een scheet kunt bestellen. Dan heb je fijn iets nieuws om voor te lezen aan je kleine, of ze kunnen zelf nog eens door een boekje bladeren. En mochten ze de verhalen nou helemaal leuk vinden, maar nog niet zelf kunnen lezen,, kun je óók nog even in de App Store kijken, want daar hebben we een paar interactieve prentenboeken klaar staan, die lekker worden voorgelezen.

We wensen jullie allemaal veel leesplezier en uiteraard gezondheid toe!

 

[et_pb_wc_related_products _builder_version=”4.4.2″ posts_number=”4″ columns_number=”4″ title_font_size=”18px” product_title_font_size=”16px” hover_enabled=”0″ background_enable_image=”off”][/et_pb_wc_related_products]