Absoluut Hebbeding: deze oranje kat die je berichten een stuk leuker maakt dan ze al zijn. Vanaf nu kun je het sticker pack van Ōji Momo downloaden. Plak Ōji Momo tússen en óver je berichten. De kleine animaties vertellen precies waar je mee bezig bent of hoe je je voelt. Daarnaast leuk je natuurlijk je foto’s op met de losse elementen uit dit pack.

 

oji momo work sticker pack iOS 10 download

Sticker pack? Ōji Momo?

Juist. Het laatste iOS voor op je iPhone en iPad is voorzien van een superfrisse messages-app (inderdaad, een soort WhatsApp, maar nog gratis’er en leuker). Hiermee kun je niet alleen tekstberichtjes en emoji versturen, maar ook ‘stickers’. Je download ze in de App Store en plakt ze zo tussen je berichtjes. Wij zwaaiden speciaal voor iOS 10 met ons toverstokje en maakten dit karakter met hoge awww-factor: Ōji Momo. Een kleine, oranje kat die met zijn subtiele moves jouw berichten een fijne swing geeft.

 

Kan ik dat eerst even zien?

Maar natuurlijk. We maakten een speciale video van Ōji. Zodat hij zichzelf even voor kan stellen. En je hart kan veroveren enzo. Mocht je dan nog niet overtuigd zijn, check dan even Ōji’s eigen pagina. Die vind je hier. Daar kun je tevens, gratis en voor niets, wallpapers downloaden voor op al je iOS apparaten.

Oké. Ik ben overtuigd. En waar kan ik dat sticker pack van Ōji Momo vinden?

We maken het niet moeilijker dan het is, het sticker pack vind je in de App Store. Je hoeft eigenlijk alleen maar op deze grote, mooie, onweerstaanbare knop te klikken en je komt bij Ōji Momo terecht. Kwestie van downloaden, je messages-app openen en sturen maar.

Ik wil Ōji!

 

All done

Dat is alles! Nouja, alles… we hebben nu alweer een hoop ideeën voor meer Ōji’s. Dus je kunt binnenkort een update verwachten met meer kat. We hopen dat je veel mooie, leuke, levendige berichtjes gaat sturen met deze kat in je assortiment. Wil je nog meer zien of weten over Ōji Momo? Check dan even Ōji’s eigen pagina.