Apple lanceert vanavond (naast de nieuwe iPhone) iOS 10. Een van de leukste features die je straks op je iPhone vindt, is dat je stickers in je berichtjes mag plakken. In je Messages (vergeet WhatsApp) kun je straks stickers naar je vrienden en familie sturen. Stickers die bewegen. Die je over elkaar of  kunt plakken om zo zelf iets grappigs te maken. En stickers van Ōji Momo. Want die maken wij voor je.
 

Hallo, Ōji Momo?

Ōji Momo is een kat. Eén met veel gezichten. Eentje die jouw berichtjes opleukt en ze nóg vrolijker maakt dan ze met tekstjes en emoji al waren. Deze grappige kat is vernoemd naar onze eigen, dikke, gezellige kater, die we regelmatig aanspreken met Prins Perzik. (Prins = Ōji en Perzik = Momo). Kijk, dat klinkt onder de naam Somoiso wel heel lekker Japans.
 

Even voorstellen

En je wilt natuurlijk weten hoe dit stickerpack eruit komt te zien! We kunnen je vast een voorproefje geven. Want Ōji Momo is eigenlijk te leuk om nog niet te delen. Hier een viertal Ōji Momo’s op een rij:

Hoe werkt dat dan?

Als je straks iOS 10 mag downloaden op je iPhone, zitten stickers standaard ingebouwd in Messages*. De interface van de app verandert een beetje, je vindt onderaan in je scherm een nieuw icoontje (van de App Store). Hieronder zitten de stickers verstopt. Hieperdepiep! Berichtjes sturen was nog nooit zó gezellig!

Natuurlijk laten we je straks weten waar je met één druk op de knop Ōji Momo kunt downloaden! 

*de Messages app zit standaard op je iPhone en gebruik je om berichtjes/sms’jes mee te versturen. Tussen iPhonegebruikers zijn deze gratis, net als WhatsApp. Met iOS 10 komen daar dus een heleboel leuke features bij!

______

Op zoek naar (meer) leuke prentenboeken en/of apps? Kijk eens in onze Shop of in de App Store.
Ook een stickerpack maken? Stuur ons een berichtje!