Tablets en kinderen: in welk gezin gaan ze nog niet samen? Het zullen er niet heel veel zijn. De tablet vind je in steeds meer huishoudens en zelfs op scholen terug. Maar wat mogen jouw kinderen nou lezen / spelen op een tablet? Er zijn ontzettend veel kinderapps, maar welke kies je? Passend bij hun leeftijd, educatief of niet? Cinekid AppLab helpt ouders bij het kiezen van kinderapps.

 

Must-have-guide

Cinekid AppLab geeft ouders een stevig handvat. Deze app zet de kwalitatief goede, creatieve én veilige apps voor kinderen op een rij. Zo weet je in een handomdraai welke apps geschikt zijn om te downloaden. AppLab biedt je een selectie aan van apps die door hen zelf onafhankelijk beoordeeld en aanbevolen zijn.

 

Kinderen: daar draait het om

Cinekid beoordeeld de apps onafhankelijk. Ze kijken hierbij naar apps voor kinderen tussen 2 en 18 jaar, die bijdragen aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. De apps die Cinekid selecteert zijn te filteren op leeftijd en op categorieën. Denk hierbij aan ‘bewegen, knutselen, puzzelen en denken’. Op deze manier hebben alle ouderes een betrouwbaar app-overzicht binnen handbereik.

cinekidAppLab-iphone-ipad


Somoiso + Cinekid AppLab

Natuurlijk zijn we trots dat ook twee van Somoiso’s apps de Cinekid AppLab-approved badge mogen voeren. Noa’s Sterren en Heksje & Willem zijn de apps die je ook in AppLab terug kunt vinden.

Cinekid_Applap_approved