Na het vieren van talloze feestjes omdat ‘SSST!’ echt gemaakt kan worden (ahum), werd het tijd om één en ander ook daadwerkelijk op te pakken. Tientallen prints, verbeteringen en aanpassingen gingen er doorheen voordat het prentenboek eindelijk bij de drukker lag.

ssst-testprint-boek-drukker

De drukker maakte eerst nog een aantal testprints, die deze week binnen kwamen. Na een kritische blik (en nóg een, en nóg een) is gister eindelijk een definitief akkoord gegeven en gaan de persen draaien.

De mooiste dag van 2015
Is 13 augustus! Dan wordt de eerste oplagen van ‘SSST!’ afgeleverd in Utrecht. Heel spannend! We beginnen nu vast met aftellen.

Blijf erbij
Leuk natuurlijk, als je weet wanneer de boeken er zijn, en wat er nog meer in de pijpleiding zit. Je kunt altijd de facebookpagina van Somoiso een like geven, of aanhaken op twitter. Of je inschrijven voor de nieuwsbrief van Somoiso. Dan zie je ook hoe lekker er momenteel gewerkt wordt aan het volgende boek van Hanneke: Professor Staal.

11717470_956550121069780_7600341386192673512_o