Lees magazine gratis somoiso hanneke van der meer boeken apps prentenboekenVoorlezen is leuk. Maar waar begin je als ouder? Ga je naar de boekwinkel? Of naar de bibliotheek? En waar zoek je dan naar? Somoiso werkt nu aan een eenmalig magazine met tips, achtergrondverhalen en inspiratie voor alle ouders met jonge kinderen.

Lees! is een magazine dat je een wegwijs maakt in de wereld van (prenten)boeken. Dit magazine laat je op een luchtige manier kennismaken met mooie, inspirerende, soms niet alledaagse boeken en met de schrijvers/illustratoren erachter.

Behalve boeken en illustratoren duikt Lees! ook in de wereld rondom prentenboeken: waarom zou je voorlezen aan je kinderen? En wanneer begin je daarmee? En waarom bestaat de Nederlandse Kinderboekenweek eigenlijk?

Rond 27 april 2015 geeft Somoiso dit magazine gratis weg aan iedereen die van (voor)lezen houdt! Je kunt het magazine ook altijd lezen op issuu.