noa tovervijver prentenboek

Noa gaat van digitaal naar papier! Noa is inmiddels al bekend van de interactieve prentenboekjes op de iPad (en iPhone, en iPod) en heeft daar zelfs een mooie award mee gewonnen.

Nu er zoveel leuke reacties zijn op Noa, willen we haar ook in prentenboekvorm uitbrengen. Dat is leuk! Dan kunnen kindjes voor het slapen gaan ook voor een boekje bij papa, mama, opa of oma op schoot kiezen.

Crowdfunding Noa
Om Noa als prentenboek te kunnen uitgeven, zijn we een crowdfundingproject gestart. Dat betekent dat we afhankelijk zijn van jou! Alleen door een grote groep enthousiaste mensen te verzamelen die van lezen houden en kindjes hebben of kennen, kunnen we Noa als prentenboek mogelijk maken.

Hoe dan?
Simpel: voor een tientje (of meer) help je Noa naar de boekwinkel! En dan krijg je zelf een van de eerste exemplaren van het prentenboek Noa Tovervijver in handen.

En hoe nog meer?
Door iedereen die je kent te vertellen over ons project! En dat heel enthousiast te doen! Want dan is de kans groot dat we ons kickstarter-doel halen, en pas als we dat halen, kunnen we Noa laten drukken!

En kan ik nog op ander manieren helpen?
Jazeker! Je kunt hier een PDF downloaden. Als je die uitprint, heb je twee flyers. Die kun je in je straat in de brievenbussen stoppen. Of uitdelen aan vaders en moeders op de school van je kinderen. Of misschien bedenk je zelf nog wel iets. Offline social media, zullen we maar zeggen 🙂

Dank voor je steun én hulp!
En veel leesplezier met Noa Tovervijver!

Download de flyer: Flyer Noa Tovervijver

 

Crowdfund met ons mee:
https://www.kickstarter.com/projects/206560906/prentenboek-noa-tovervijver-storybook-noa-magicpon